Om oss

Albania Properties var den første albanske Real Estate selskapet til å markedsføre Albania Eiendom og land investeringer til oversjøiske markedet. Albania Properties er albansk kjøre spesialisert i Albania Real Estate, kommersielle, detaljhandel, turisme og industrielle investeringer.

Profesjonelt team

Med dedikert team av utenlandske og albanske fagfolk, med lokale kontorer i Tirana (som har operert i over et tiår i Albania) gir vi verdifull informasjon, støtte, råd og bistå gjennom hele prosessen med å kjøpe, leie, ledelse, re-salg, finans / boliglån, planlegging tillatelser, innredning og mer, hva kreves av en hvilken som helst type kjøperen i alle felt. Vi er stolte for å være de mest erfarne eiendomsmeglere i Albania og tilbyr ærlige råd og støtte til alle våre kunder.

Vårt mål er å overgå kundenes forventninger ved å tilby førsteklasses service gjennom hele kjøpsprosessen, rådgivning, finans, leie, innredning, planlegger en forretningsreise, arkitekter, advokater, re-selge eiendommen eller investeringer og utover.

Lokaler turer

Vi tilbyr GRATIS eiendom turer til grupper av investorer, gratis henting på flyplassen, gratis visning nedsatte overnatting og rabattert bilutleie / bilutleie i Tirana, Albania. For personer tilbyr vi gratis lokaler visning.

Vi er den mest erfarne i utleie og eiendomsforvaltning i Albania, og vi er den viktigste eiendomsselskap i Albania for det lokale markedet. Dette er avgjørende for enhver investor å ha sin eiendom leies, administreres og så etter.

Vi er stolte for sourcing den beste valgte Albania Eiendom og feriehus Investeringer som er som et resultat av over 15 år lange samarbeid med lokale utviklere og partnere gjennom Albania som har påvist spor posten.

Garantier

Vi bare markedsfører Albania egenskaper, lander og andre typer investeringer som har rene skjøte. Men vi kan ikke gi garantier i dette emnet som det er opp til kjøperens advokat / juridisk rådgiver for grundig sjekk og gjøre due diligence på enhver investering type.

Notat til enhver investor eller kjøperen av en investering typen ethvert land: Vær veldig oppmerksom og få helt uavhengig juridisk råd når du bestemmer deg for å kjøpe en eiendom eller andre investeringen du gjør og prøver ikke å bruke i huset juridiske rådgivere eller i huset advokater i noen landet du bestemmer deg for å kjøpe en eiendom.

Vi vil ikke selge eiendom i steder hvor vi tror eller ser av erfaring at lokale markedet klienter ikke kjøpe. På grunn av vår lange stående i den albanske Real Estate den mest ønskede og beste eiendommene kommer til oss først på grunn av våre ansatte relasjoner og kontakter med eiere, utleiere, selgere, kjøpere, utviklere og lokale myndigheter.

Tilleggstjeneste

Vi tilbyr høy kvalitet italienske fulle møbelpakker for bare 3600 EURO, og pakken inkluderer kjøkken enheter, hvitevarer, levering og installasjon. Air condition for en leilighet eller en lite hus på 800 EURO (inc levering og installasjon).

Hvis du ønsker å kjøpe eiendom i Albania

MERK: Vær oppmerksom på hvem du kjøper fra eller hvem du investerer gjennom. Sjekke grundig tidligere erfaring av Albania eiendomsmegler eller megler på albansk eiendomsmarkedet og deres track record. Viktigst, ikke betaler noen penger før du er glad og fornøyd med all eiendom og investeringer informasjon, og du har gjort due diligence.

IKKE betale eiendom reservasjonsgebyr eller agent avgifter hvis du kjøper med finans / boliglån før du er for sikker på at du vil bli godkjent, eller får du boliglån godkjenningssertifikat ellers er det risiko for boliglån blir nektet, og du kan ikke få fess tilbake (avhengig agenter).

Igjen, ikke betaler noe reservasjonsgebyr eller innskudd til du er helt fornøyd med due diligence og husker aldri kjøpe uten selvstendig juridisk råd som har jobbet med det landet du kjøpe eller investere.

Vi vil gjerne høre fra deg og diskutere din investering behov og kan gå gjennom alle trinnene.

Eiendom i Albania

Finn eiendom i Albania med Albania-Properties.co.uk - det Albania nummer én Real Estate eiendom nettsted. Vi er glade for å tilby et utvalg av beste valgte egenskapen, leiligheter, hus, land, kommersielle, detaljhandel og industrielle engasjementer i Albania. Hvis du er ute etter din drømmebolig i Albania eller en investering, har du kommet til rett sted! Albania-Properties.co.uk viser det aller beste og høy avkastning, høy vekst og et stort potensial siste eiendom i Albania.

I tilfelle at du ikke finner din drømmebolig i Albania, kan du direkte kontakt med noen av våre team av erfarne eiendomsmeglere i Albania som ville være glad for å finne deg en eiendom i Albania eller noen annen investering type du leter etter. Ikke alle våre Albania Eiendom valg er oppført i vår Albania-Properties.co.uk nettside, men vi har mange Albania eiendommer i våre bøker, derfor via e-post til oss dere eiendom krav, kan vi være i stand til å finne den ideelle bolig i Albania for deg.

Hvis du har en eiendom å selge eller leie ta kontakt med oss ​​så vi har stor etterspørsel fra våre kunder for annen eiendom og land investeringer.

Vi er glade for å hjelpe deg med din forespørsel eller henvendelse så vennligst ta kontakt med oss.